top of page
poolhouse.jpg

MAATWERK IN STAAL

verfijnd tot in het kleinste detail...

DSC_9455.JPG

STALEN RAMEN
EN DEUREN

MAATWERK BINNEN & BUITEN

Stalen schrijnwerk geeft uw interieur of buitenruimte dé extra uitstraling die het vraagt. Het wordt de eyecatcher in je huis, kantoor of tuin. Functioneel, tijdloos en duurzaam zijn slechts enkele van de vele positieve eigenschappen van verfijnd maatwerk in staal.

 

Naast stalen deuren en ramen zijn ook talloze andere afwerkingen of uitvoeringen in staal op maat van uw interieur mogelijk.

MEUBILAIR IN STAAL

MAATWERK BINNEN & BUITEN

EMTS steeldesign trekt alle registers open door de toevoeging van stalen meubilair aan ons gamma. Ervaar de look van puur staal, maar het comfort van een elegant, maar oerdegelijk meubel.

Alles wordt op maat gemaakt volgens vraag van de klant, van TV meubel tot tuinmeubilair met bijhorende kussens op maat over tafel, tafelpoten, salontafel,... The sky is the limit!

IMG_2620.jpg
bye bye boom.jpg

OPRITPOORTEN

TOEGANGSCONTROLE | AUTOMATISERING

Ga voor een veilig en comfortabel gevoel met de gewenste uitstraling en stijl. Een waaier aan opties is mogelijk: van draaipoort tot schuifpoort, in metaal of afgewerkt met hoogwaardige houtsoorten.

 

Door uw opritpoort te automatiseren kunt u op elk moment met één druk op de knop uw tuin of bedrijf afsluiten. Wij integreren parlofonie of videofonie met bijkomende geavanceerde opties volgens uw wensen.

 

Wij begeleiden u naar een duurzaam en tijdloos resultaat op maat van uw oprit.

bottom of page