top of page

VAKMANSCHAP TOT IN DETAIL

Wij staan bekend om onze precieze, verfijnde afwerking. Alle fases in de ontwikkeling van een product van EMTS steeldesign worden in huis uitgevoerd, van ontwerp tot creatie, plaatsing & indienststelling. Elk stuk is maatwerk dat met de hand wordt gemaakt in ons eigen ontwerpbureau en atelier. We werken hiervoor samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en materialen om zo tot een topproduct te komen: vakwerk op maat met oog voor detail. Wij zitten echter niet stil en investeren voortdurend om steeds meer stappen en oppervlaktebehandelingen ook in huis te kunnen uitvoeren. Kwalitatief, duurzaam en tijdloos design, daar gaan en staan we voor.

118156995_3208415315914429_2575976208965

ONTWERP
& CREATIE

In ons atelier verzorgen wij zelf alle fases van de ontwikkeling van uw poort of stalen schrijnwerk. Wij komen hiervoor zelf bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te overleggen. Daaropvolgend wordt een ontwerptekening voorgesteld. Na akkoord gaat ons team van verfijnde lassers van start.

DSC_9482.JPG

PLAATSING & INDIENSTSTELLING

EMTS steeldesign zorgt voor de nauwkeurige afwerking en levert uw maatwerk volledig klaar voor

 gebruik op.

Wij werken zowel rechtstreeks samen met de eindklant als in opdracht van (interieur)architecten of renovatiebedrijven.

QUALITY LABELS & AWARDS

HANDMADE IN BELGIUM LABEL

Dankzij ons Handmade in Belgium-label ben je er helemaal zeker van dat je Belgische kwaliteit koopt. Want wie het HIB-label draagt, maakt eigen kwaliteitsproducten op kleine schaal. Hier, in ons land. #hiblabel #handmadeinbelgium

IMG_0854.jpg

WINNAAR SHOP DESIGN AWARDS 2018

Samen met Seru Resto Service kaapten we de eerste prijs weg in de categorie 'Showroom store'. Wij verzorgden voor de nieuwe showroom het staalwerk voor de bureauruimte, de trap met leuning en de balustrade.

SHOP DESIGN AWARD.jpg
bottom of page